Registrace na konferenci „Životní prostředí – Prostředí pro život“ byla spuštěna

Registrace na konferenci „Životní prostředí – Prostředí pro život“ byla spuštěna

Česká informační agentura životního prostředí pořádá ve dnech 16. a 17.9.2021 odbornou konferenci Životní prostředí – prostředí pro život. Konference se uskuteční s podporou Ministerstva životního prostředí a pod záštitou Technologické agentury ČR.

Konference bude věnována prezentaci záměrů a výstupů projektů podpořených z programu Ministerstva životního prostředí na podporu aplikovaného výzkumu, experimentálního vývoje a inovací v oblasti životního prostředí – Prostředí pro život, jehož poskytovatelem a realizátorem je Technologická agentura ČR.

Konference rovněž poskytne prostor problematice udržitelného rozvoje a její odborný obsah bude zaštítěn strategickým dokumentem Zelená dohoda pro Evropu (The European Green Deal), jenž představuje soubor opatření, který by měl evropským občanům a podnikům umožnit plně využívat výhod, které s sebou přináší přechod na udržitelnější, ekologičtější hospodářství.

Na konferenci se můžete registrovat již nyní na tomto odkaze.

Podrobné informace o konferenci naleznete zde.

Pokud máte zájem vystoupit na konferenci s příspěvkem, prohlédněte si podmínky v sekci Informace pro přednášející a kontaktujte nás na konference@cenia.cz.

Těšíme se na setkání s vámi a podnětnou diskusi.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial